Recepten

Tineke’s Cucina werd opgestart in april 2010 als een weblog met suikervrije recepten. Ook vandaag vormt deze blog nog steeds de kern van al onze activiteiten.

 

Op de blog vinden jullie ondertussen al honderden recepten, die werden aangepast naar een suikervrije doch uiterst smaakvolle variant.

Heel wat recepten zijn zelf bedacht door Tineke, een aantal zijn aangepaste versies van recepten van meer of minder bekende koks en enkele recepten komen zelfs van lezers die ons vroegen om een bepaalde bereiding aan te passen.

 

Heel vaak ontvangen we ook verzoeken van lezers om eens een suikervrij recept te publiceren voor een bepaald gerecht, wat we dan ook steeds proberen te doen.

Hierbij gaan we zelden een uitdaging uit de weg en na heel wat testen en proberen vinden we zelfs oplossingen voor de moeilijkste uitdagingen zoals vb. een suikervrije Kerststronk !

 

Doorheen de tijd werden de recepten ook aangevuld met algemene tips en artikels rond voeding en gastronomie zodat elke foodie hier aan zijn of haar trekken komt !

 

Regelmatig bezoekt ons team ook culinaire evenementen en beurzen, waarvan je niet alleen een aankondiging te zien krijgt, maar na afloop ook altijd wel een kritisch verslag mag verwachten.

Binnen ons team beschikken we trouwens ook over erkende journalisten die met een vlotte pen hun ervaringen neerschrijven op de blog.

 

Voor onze recepten, tips en weetjes rond suikervrij koken kan je ondertussen terecht op volgende media :

  • Onze Blog
  • Onze maandelijkse Nieuwsbrief
  • Onze Facebook Pagina

 

Wil je inschrijven op onze nieuwsbrief, dan kan dat hier.

Subscribe to our newsletter